Nå starter billettsalget!

Mandag 14. mai kl 1800-1900 er Galleri Oz åpent for medlemmer i Osøren Blues & Jazzfestival. Å få mulighet til å kjøpe festivalbilletter før andre, er en av fordelene medlemmene i OBJF har. I år har vi begrensninger i antall billetter på vår hovedscene, Peppes. Har du tenkt å være med når det smeller i gang fredag 29. juni, må du være tidlig ute.

Galleri Oz vil selge et svært begrenset antall dagspass, både til fredag og lørdag. Ved kjøp av et dagspass får du foruten tilgang til mye god musikk, også forkjøpsrett til cruisebilletter til det ettertraktede fredagscruiset fra Bergen til Os. Her gjelder prinsippet «først til møllen».

Dagen etter, dvs. tirsdag 15. mai, åpnes det offisielle billettsalget både på Billettservice og Galleri Oz. Onsdag 16. mai om kvelden, legges også billettene ut for salg på Peppes, Os. Åpningstider Galleri Oz er tirsdag – lørdag kl 1100-1500, Peppes har åpent fra kl 1100 – 2300 alle dager.

Så gode festivalgjest, nå er det bare «løp og kjøp»! Husk at dagspass kun selges på Galleri Oz.

 Tore Lekve